top of page

Van oudsher een zéér boeiende vorm van fotografie!

Een goed studioportret komt er pas als model en fotograaf op één lijn komen te staan. Het vertrouwen dat je als model hebt straalt uiteindelijk uit in uw portret. Vaak hebben we daarvoor even de tijd nodig, een voorafgaand gesprekje bij een drankje kan de spanningen losser maken en een goede opname verzekeren.

Wij nemen de tijd! Hier werkt haast nooit.

 

Een reportage ter voorbereiding van je huwelijk, zomaar voor jezelf, of als koppel. Een vervolgreportage bij je zwangerschap of gewoon een familieportret? Misschien voor jouw persoonlijk portfolio? 

 

Héél erg in zijn ook de bedekt naakt of naakt reportages als individu of als koppel. Een trend overgewaaid uit Nederland. Een subtiele reportage in kleur of zwart wit.

 

Wij proberen uw verlanglijste af te werken in de best mogelijke omstandigheden met de mooiste afwerking voor elke woon of slaapkamer.

 

De prijzen in bijlage zijn richtprijzen, alles is bespreekbaar en natuurlijk kunnen wij naar uw budget toe werken en zien waarmee we toch tot een mooi eindresultaat kunnen komen voor de juiste prijs.

 

We willen voor de beste kwaliteit ook graag instaan voor de presentatie, vraag naar onze mogelijkheden. Een plaatsbezoek vooraf en het ophangen zelf kan door ons gebeuren bij de duurdere afwerkingen.

 

 

bottom of page