top of page

Deze prijslijst is ten allen tijde een richtlijn om de klant in staat te stellen zich een voorstelling te kunnen maken van het in te plannen budget.

Over elk van de formules valt er te onderhandelen om ze naar de klant zijn wensen aan te passen.

 

Het kan wenselijk zijn om een gedrukt boek te laten maken en dit mee te facturen, dit geeft de mogelijkheid om zowel het (ingebonden, bedrukt) boek als de reportage aan 6% btw te verrekenen.

Dit is jammer genoeg niet mogelijk met het fotoboek met losse foto’s wat niet als drukwerk beschouwd wordt. Hier geldt de 21% btw regel.

Het meegeleverde boek moet dus eerder gezien worden als een administratief hulpmiddel om aan 6% te kunnen factureren dan voor het verkrijgen van een kwalitatief scorend album!

 

Daar waar er digitale beelden meegegeven worden in hoge resolutie wordt er GEEN beeldbewerking uitgevoerd op de geleverde bestanden. Onze firma ontslaat zich dan ook naar de verantwoordelijkheid voor de geleverde afdrukkwaliteit door derden. 

Op vraag van de klant kan dit nog gebeuren aan 25,00 euro per beeld.

De lage resolutiebeelden zijn van voldoende kwaliteit voor digitaal gebruik op 75 dpi maar zullen onvoldoende resultaat geven voor kwalitatieve afdrukken.

Bij leveren van digitale bestanden gaan de gebruiksrechten over op de klant, het eigendomsrecht van de afbeeldingen blijft bij de fotograaf. Commercieel gebruik van de beelden door de klant is dan ook niet toegestaan zonder toelating van Wierling-fotografie.

 

Wij staan garant voor de afdrukken gemaakt in eigen atelier op kwaliteit papier van verschillende merken. Dit zowel van printermerken tot Hahnemühle-papiersoorten. Dit steeds op zware drager van ca 300gr. Gebruik van 9 verschillende toners brengt een kwalitatief eindresultaat met een garantie van 100 jaar kleurvastheid.  Onze prijslijst voor afdrukken kan opgevraagd worden. Onze capaciteit ligt op formaat A2 in eigen atelier tot onbeperkt bij onze leveranciers.

bottom of page